Notitieschrift FinConnect

Notitieschrift FinConnect
Aantal bladzijden:96
Verschijningsjaar: 2018
PrijsomschrijvingStukprijsBestel aantal:
Basisprijs (incl. btw en verzendkosten)
bestel

Beschrijving

Het enige echte notitieschrift FinConnect. Met 96 pagina's die niet kunnen wachten om volgekrabbeld te worden. De ideale metgezel voor iedere professional die graag op papier noteert, (be)rekent, droedelt, ... Met dank aan zijn geruite papier, zijn sterke spiraal en zijn stevige kaft.

Kersen op de taart zijn de leuke quotes en de handige wist-je-datjes (in de vorm van lijsten, overzichten, tabellen, tijd- en stroomschema's), over o.a. overheidsopdrachten en gemeentebelastingen, die het notitieschriftje larderen. Kortom: een leuk hebbeding voor iedere medewerker van elke lokale financiële dienst.

 

FinConnect, dat is het online kennispunt voor de financiële diensten van de lokale besturen. Deze innovatieve toepassing laat u toe om snel en diepgaand kennis op te bouwen over financiën, overheidsopdrachten en boekhouding & beheer.

FinConnect omvat niet alleen een volledige digitale bibliotheek boordevol relevante uitgaven, maar ook heel wat andere nuttige informatie en tools die uw dienst ondersteunen: wetboeken, modellen, wetgeving, rechtspraak, FAQ, ... Alle inhoud is aan elkaar gelinkt en vlot raadpleegbaar dankzij een slimme zoekmotor. Voor een vaste prijs per jaar hebben alle medewerkers van uw bestuur toegang tot de vele mogelijkheden van FinConnect.

Nog niet geabonneerd op FinConnect?