Geef uw kennis een boost. Neem in 2019 een vliegende start.

Drie onmisbare uitgaven. Éen scherpe prijs.

Geef uw kennis een boost. Neem in 2019 een vliegende start.
PrijsomschrijvingStukprijsBestel aantal:
Pakketprijs (incl. btw en verzendkosten) *
75 EUR
bestel
* Bestel de boeken "Eerste hulp bij BBC 2020", "Van harte gegund!" en"Lokale belastingen op economische activiteiten" voor 28 februari 2019 en krijg ze alle drie samen voor amper € 75 in plaas van € 112.

Beschrijving

Als mandataris krijgt u van bij de start van de nieuwe legislatuur een hele lading te behandelen topics voorgeschoteld. Daar zitten heel wat zwaargewichten tussen. Zoals de uitdagingen en vraagstukken die draaien rond overheidsopdrachten, lokale belastingen en de beleids- en beheerscyclus.

Om hierover met kennis van zaken te kunnen meepraten, -denken en -beslissen, kunt u naar goede gewoonte rekenen op Uitgeverij Vanden broele: wij zorgen ervoor dat u en uw collega's mee zijn. Onder andere met behulp van de volgende drie onmisbare uitgaven ... die u hier tijdelijk samen kunt bestellen voor een extra scherpe prijs.

Bestel deze boeken voor 28 februari 2019 en krijg ze alle drie samen voor amper € 75 (incl. btw en gratis verzending) in plaats van € 112.

Eerste hulp bij BBC 2020    Eerste hulp bij BBC 2020

Deze beknopte en handige gids biedt een helder overzicht van wat BBC in essentie betekent. Helemaal bijgewerkt op basis van de meest recente regelgeving. Onmisbaar leesvoer voor elke mandataris die met kennis van zaken de belangrijkste wijzigingen in de praktijk wil kunnen vertalen.

Klik hier voor meer info.
     
Van harte gegund!    Van harte gegund!

Deze aangenaam vormgegeven gids vat de essentie van overheidsopdrachten toegankelijk en helder samen. Het boek loodst de lezer door alle belangrijke beginselen en procedures. Onmisbaar leesvoer voor elke mandataris die overheidsaankopen met kennis van zaken wil behartigen.

Klik hier voor meer info.
     
Lokale belastingen op economische activiteiten   Lokale belastingen op economische activiteiten

Deze gids belicht de meest voorkomende gemeentebelastingen op economische activiteiten. Voor deze belastingen reikt het een model van reglement aan, aangevuld met een uitgebreid overzicht van de meest recente rechtspraak en rechtsleer. Onmisbaar leesvoer voor elke mandataris die dergelijke belastingen binnen zijn of haar bestuur met kennis van zaken wil herbekijken.

Klik hier voor meer info.
     
   

Deze uitgaven vindt u ook terug in de digitale bibliotheek van FINCONNECT

FinConnect is het online kennispunt voor de financiële diensten van de lokale besturen. Deze innovatieve toepassing laat u toe om snel en diepgaand kennis op te bouwen over financiën, overheidsopdrachten en boekhouding & beheer.

FinConnect omvat niet alleen een volledige digitale bibliotheek boordevol relevante uitgaven, maar ook heel wat andere nuttige informatie en tools die uw dienst ondersteunen: wetboeken, modellen, wetgeving, rechtspraak, FAQ, ... Alle inhoud is aan elkaar gelinkt en vlot raadpleegbaar dankzij een slimme zoekmotor. Voor een vaste prijs per jaar hebben alle medewerkers van uw bestuur toegang tot de vele mogelijkheden van FinConnect.

Al geabonneerd op FINCONNECT?

  • Dan kunt u de digitale editie van deze uitgave meteen raadplegen op FinConnect.
  • Dan bent u dankzij de automatische updates van FinConnect zeker dat u steeds de meest recente versie van deze uitgave raadpleegt.

Nog niet geabonneerd op FINCONNECT?