@burger

Magazine voor de ambtenaren burgerzaken

@burger
Publicatievorm:    Tijdschrift
ISBN-10:/
ISBN-13:/
ISSN:2406-4173
Aantal bladzijden:16
PrijsomschrijvingStukprijsBestel aantal:
Abonnementsprijs *
80 EUR
bestel
* @burger verschijnt 4 keer per jaar. VLAVABBS-leden ontvangen dit tijdschrift gratis. Voor niet-leden bedraagt de abonnementsprijs € 80 per jaar (incl. btw). Abonnementen kunnen op elk gewenst tijdstip ingaan voor de duur van minimaal één jaar, te rekenen vanaf het eerst geleverde nummer. Abonnementen kunnen schriftelijk worden opgezegd na (betaling van de abonnementsprijs voor minimaal) één volledige jaargang.

Beschrijving

@burger houdt u vier keer per jaar op de hoogte van het reilen en zeilen in de diensten bevolking, burgerlijke stand en vreemdelingen.

Dit bijzondere tijdschrift - het (voorlopige) hoogtepunt in een jarenlange samenwerking tussen Uitgeverij Vanden Broele en VLAVABBS - belicht alle aspecten van burgerzaken: van burgerlijke stand over vreemdelingen en het strafregister tot bevolking. De focus ligt niet alleen op wet- en regelgeving, maar ook op organisatie en dienstverlening. Een gevarieerde mix dus, die ook nog eens gekruid wordt met verenigingsnieuws.

@burger richt zich zowel op nieuwe collega's als op meer doorgewinterde "anciens". Nieuwigheden en basiskennis wisselen elkaar voortdurend af.

VLAVABBS-leden krijgen @burger om de drie maanden in de bus. Maar @burger verschijnt niet alleen op papier: het tijdschrift is via OranjeConnect ook digitaal raadpleegbaar.

 

Aanverwante producten:

Oranjeconnect OranjeConnect | Online bibliotheek burgerzaken 

Alle kennis voor en door de diensten Bevolking, Burgerlijke Stand en Vreemdelingen, gebundeld in één gebruiksvriendelijke online bibliotheek.

Publicatievorm: Online